×

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:

سلام دوست عزیزم. به طورکلی همواره توصیه بر این است که قبل از

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

دوست عزیزم، اگر سطح هورمون ای ام اچ (AMH) شما در محدوده‌ی طبیعی باشد و ب

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:

سلام دوست عزیزم، سقط مکرر علل مختلفی داشته و نیازمند بررسی

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

سلام دوست نازنینم. نگران نباشید. سقط باعث ناباروری نمی‌گردد اما بالا بودن هورمون

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیزم، عوامل مختلفی بر موفقیت آی‌یو‌آی مؤثرند. بسیاری از این عوامل از عهده‌ی شما خارج ا

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:

دوست عزیزم سلام، با توجه به اینکه همسرتان مشاوره‌ی ژنتیک

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

دوست خوبم سلام، سقط مکرر علل مختلفی همچون مشکلات ژنتیکی،‌ مشکلات انعقادی، مشکلا�

...

​​​​​​پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیزم، در صورتی که خانمی لوله‌هایش را بسته باشد و مجدداً تمایل به بارداری داشته باشد نمی‌�

...

​​​​​​پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:

سلام دوست عزیزم. عموماً بعد از انجام آی‌یو‌آ�

...

سلام دوست عزیزم. تست ارزیابی مخاط دهانه‌ی رحم یا تست پس از نزدیکی (PCT: Post coital test) آزمایشی است که در اواسط چرخه‌ی قاعدگی، بین روز‌‌های اول تا دوم تخمک‌گذاری انجام شده تا به کمک آن بتوان کیفیت و کمیت مخ�

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. گاهی به‌دلیل دستکاری دهانه‌ی رحم (سرویکس) در طی فرآیند آی‌یو‌آی (IUI) لکه‌بینی یا خونریزی خفیفی ممکن است دیده شود. نگران نباشید. اما اگر خونریزی تداوم یافت و یا شدت پیدا کرد لازم است حتماً مسأله را به پزشک معالج خود اطلاع دهید.

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. تنبلی تخمدان یا همان سندرم تخمدان پلی کیستیک مشکل درمان پذیری است، ناامید نباشید. توصیه ما به شما این است که تحت نظر پزشک بوده و به‌صورت منظم روند درمانی خود را پیگیری نمایید تا در هنگام مناسب به خواسته خود یعنی بارداری دست پیدا کنید. به علاوه س

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. این بررسی با خطای زیادی همراه است بنابراین این احتمال وجو دارد که خطای آزمایشگاهی رخ داده باشد. توصیه می کنیم مجدداً آزمایشتان را در آزمایشگاه معتبر دیگری تکرار نمایید تا در مورد شما بهترین تصمیم گرفته شود.

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست نازنینم. نگران نباشید. سقط باعث ناباروری نمی‌گردد اما بالا بودن هورمون پرولاکتین با تأثیر بر روی هورمون‌های زنانه باعث اختلال در تخمک‌گذاری می‌شود. بالا بودن سطح این هورمون با توجه به بدن هر شخصی می تواند طیفی از عدم مشکل در باروری تا ناباروری را

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم، سقط مکرر علل مختلفی داشته و نیازمند بررسی های دقیقی از جمله بررسی رحم از نظر اختلالات ساختمانی، مشکلات هورمونی، اختلالات کروموزومی و اختلالات همراه با افزایش میزان انعقاد پذیری خون می‌باشد. در صورت، شناسایی علت سقط‌ها و درمان معمولاً به ز�

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


دوست عزیزم، اگر سطح هورمون ای ام اچ (AMH) شما در محدوده‌ی طبیعی باشد و با داروهای محرک تخمک‌گذاری تخمک بالغ ایجاد نشود، احتیاج به تعویض نوع یا مقدار داروهای تجویزی طبق نظر پزشک معالجتان دارید و در صورتی‌که هورمون ای ام اچ شما پایین بوده و یا با تمام داروهای محر�

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. به طورکلی همواره توصیه بر این است که قبل از استفاده از روش‌های کمک باروری، تمام علل عدم بارداری تحت نظر پزشک و صلاحدید ایشان بررسی گردد و بنا به نتیجه‌ی آن دارودرمانی شروع شود. از آنجایی که مصرف خودسرانه داروها به‌خصوص داروهای کمک باروری م

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. تصمیم‌گیری برای اقدام به بارداری پس از انجام عکس رنگی رحم (هیستروسالپنگوگرافی)، بستگی به نتیجه‌ی آن و نظر پزشک معالج دارد. در برخی افراد پزشک ممکن است بارداری را به‌خاطر وجود ماده‌ی حاجب به ماه بعد موکول نماید اما در فرد دیگری توصیه به اقدا

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. بر حسب اینکه اسپرم به چه روشی سبب باروری تخمک شود روش‌های مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال چنان‌که اسپرم‌ها به تعداد مشخص در محیط کشت حاوی تخمک تلقیح شوند تا اسپرم دارای تحرک، شکل و فیزیولوژی مناسب بتواند تخمک را بارور کند، این روش آی‌وی&z

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. با توجه به اینکه با وجود مصرف داروهای محرک تخمک‌گذاری فولیکول مناسب برای شما ایجاد نشده است به‌نظر احتیاج است از داروها یا روش‌های کمک باروری دیگر کمک بگیرید. البته بررسی علل شکست درمان‌های کمک باروری احتیاج به شرح حال کامل، بررسی و معاین�

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست مهربانم. تلقیح درون رحمی یا تلقیح آزمایشگاهی اسپرم که با نام آی.یو.آی  (Intrauterine insemination; IUI) معرفی می‌شود، یکی از روش‌های کمک باروری (ART) برای درمان ناباروری در زوجین است. در این روش اسپرم‌های جمع آوری شده و شسته‌شده  را حوالی زمان تخمک گذاری مس

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست نازنینم. احتمالاً رحم شما از نوع رحم دو شاخ یا سپتوم‌دار می‌باشد. به‌طور کلی بارداری با وجود رحم دو شاخ یا سپتوم‌دار بسته به شکل آن در هر فردی طیف متفاوتی از ناباروری، تهدید به سقط یا زایمان زودرس و حتی بارداری طبیعی را در بر می‌گیرد. در صورت صلا�

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم، اگر قبلاً‌ سابقه‌ی گرفتگی لوله‌های رحمی، ابتلا به عفونت التهابی لگنی یا التهاب لوله‌های را رحمی نداشته‌اید، صرف انجام عمل آی‌ وی‌ اف (IVF) دلیلی بر الزام انجام عکس رنگی رحم نمی‌باشد.

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم، با توجه به اینکه یک‌سال از اقدام به بارداری شما گذشته و هنوز باردار نشده‌اید و قرص کلومیفن نیز استفاده نموده‌اید، اگر بررسی‌های لازم همچون سونوگرافی از نظر وضعیت رحم و تخم�

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم، برای داشتن امکان باروری خانم‌ها باید رحم، لوله رحمی، تخمدان و تخمک سالم داشته باشند. در صورت نقص در هر یک از این اجزا ‌‌‌امکان باردارشدن به صورت طبیعی وجود ندارد. اگرفقط رحم ندارید و تخمدان و تخمک گذاری دارید می توانید از رحم اجاره ای اس�

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم، اغلب پولیپ ها بسیار کوچک هستند (چند میلی متر قطر دارند) و تداخلی با باروری ندارند. با این حال، دیده شده است پولیپ‌های بزرگ و‌ متعدد گاهاً می توانند باعث ناباروری شوند. در صورت وقو

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم.  درصد موفقیت آی یو آی (IUI) در افراد مختلف متفاوت است. بطور متوسط درصد موفقيت آی یو آی بين پانزده تا بیست درصد مي باشد که به عوامل متعددی همچون کمیت و کیفیت مناسب تخمک و اسپرم، پذیرش و مطلوب بودن ضخامت اندومتر (لایه ی داخلی رحم و محل لانه گزینی جنین

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست خوبم. در صورتی که در این سیکل فولیکول بالغ نداشته باشید آی وی اف انجام نخواهد شد. بصورت کلی نیز چنانچه با داروهای محرک تخمک گذاری، فولیکول های بالغ و خوب ایجاد نگردد و هورمون ذخیره ی تخمدان (AMH) شما پایین باشد و اسپرم های همسرتان هم کفایت و کمیت لازم را ند�

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست خوبم، نگران نباشید. بدلیل اینکه شما از جنین فریز شده برای انتقال در فرایند ای وی اف استفاده می کنید انتقال در هر زمانی از سیکل که آندومتر به ضخامت مناسب برسد امکان پذیر می باشد.

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. در صورت تحریک طولانی و مکرر و مداوم تخمدان ها توسط داروهای تجویز شده در سیکل های آی وی اف (IVF) ممکن است افزایش بسیار جزیی در احتمال وقوع سرطان تخمدان وجود داشته باشد که البته این فرضیه هنوز بطور کامل اثبات نشده است. عوارض داروها در افراد مختلف به صو

...
هر آنچه که باید بدانید