×

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست خوبم تزریق آمپول روگام در ماه هفتم بارداری توصیه می‌گردد و احتیاجی به تزریق آن قبل از بارداری نیست.

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


دوست عزیزم سلام. در صورت منظم بودن دوره‌های عادت ماهیانه، 14 روز پیش از اولین روز شروع خونریزی عادت ماهیانه روز احتمالی تخمک‌گذاری است. البته باید دقت داشته باشید از آنجایی که طول سیکل‌ها متأثر از عوامل مختلفی است، در نتیجه ممکن است طول سیکل و زمان احتمالی

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. از آنجایی که دستکاری‌های رحمی و لوله‌های رحمی به‌خصوص بارداری خارج از رحمی احتمال چسبندگی و آسیب به لوله‌های رحمی را بالا می‌برد بهتر است قبل از اقدام به بارداری بعدی برای ارزیابی رحم و لوله‌های رحمی عکس رنگی انجام دهید.

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. بی بی چک ارزش تشخیصی پایینی داشته و منفی کاذب (اشتباه) در آن بسیار بالاست. ضمن اینکه بهترین زمان استفاده از آن یک هفته تا ده روز بعد از تأخیر در قاعدگی است. بنابراین توصیه می‌کنیم برای تعیین شرایط خود آزمایش خون انجام دهید که دقت و ارزش تشخیصی با�

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست خوبم. آزمایش خون بسیار دقیق بوده و احتمال خطای آن اندک است. باتوجه به اینکه آزمایش در زمان مناسبی انجام شده است، پس شما باردار نیستید، توصیه می‌کنیم برای بررسی علت تأخیر در قاعدگی به پزشک مراجعه نمایید.

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست مهربانم. بی بی چک با وجود ارزش تشخیصی پایین ممکن است در برخی خانم‌ها حتی یک تا دو روز قبل از موعد قاعدگی بتواند وجود بارداری را تشخیص دهد، اما در حالت معمول به این علت که یافت شدن هورمون بارداری در ادرار فرآیندی زمان‌بر است و بی بی چک دقت و حساسیت نسب

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. اگر سقط‌تان قبل از هفته‌ی دوازدهم بارداری بوده بهتر است حداقل سه ماه برای اقدام به بارداری بعدی صبر کنید. از آن‌جایی که یک‌بار سابقه‌ی سقط داشته‌اید، نیاز به پیگیری و اقدامات خاصی قبل از بارداری ندارید. در صورت تمایل به بارداری از س�

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست خوبم. نگران نباشید، اگر پزشکتان مشکوک به رحم تک شاخ بوده است توصیه می‌کنیم عکس رنگی از رحمتان (هیستروسالپنگوگرافی) انجام دهید. رحم تک شاخ رحمی است که در آن فقط یک طرف از رحم تشکیل شده و ممکن است یک یا هر دو لوله‌ی رحمی وجود داشته باشد. زنان با رحم تک شاخ،

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


 سلام دوست عزیزم. پولیپ به رشد بیش از حد بافت در پوشش داخلی رحم (اندومتر) اطلاق می‌شود. پولیپ‌ها شبیه به زائده‌هایی پایه‌دار با‌ بافتی طبیعی هستند که صرفاً شکلی غیرطبیعی دارند و خوش‌خیم هستند.
اکثر پولیپ‌ها بسیار کوچک بوده (با قطری فقط در حد �

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. در صورتی‌که سابقه‌ی ناباروری دارید یا پولیپ شما همراه با علائم می‌باشد و یا بزرگ و متعدد است توصیه می‌کنیم تحت نظر و صلاحدید پزشک پولیپتان برداشته شود. در غیر‌این‌صورت بهتر است اول برای بارداری تلاش کنید، اگر بعد از مدتی بارداری رخ ند�

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم، حدوداً ده روز از زمان لقاح طول می‌کشد تا سطح هورمون بارداری به حدی برسد که از طریق آزمایش قابل تشخیص باشد، بنابراین در زمان لانه‌گزینی آزمایش بتا می‌تواند مثبت شود اما از آنجاکه کیت‌های سنجش هورمون بارداری حساسیت‌های مختلفی داشته و �

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست نازنینم. قبل از بارداری باید آزمایش چکاپ برای بررسی سلامت شما صورت گیرد. اگر بر طبق آزمایشات مشخص شد که کم‌خونی ندارید، مصرف اسید فولیک به مدت سه ماه پیش از بارداری کافی بوده و نیاز به مصرف مکمل دیگری نیست.

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. بعد از هر بار رابطه‌ی مشکوک می‌بایست قرص اورژانسی مصرف نمود و نمی‌توان به قرص‌های قبلی که مصرف شده‌اند اتکا نمود. البته لازم است بدانید که قرص‌های پیشگیری اورژانسی دارای مقادیر بالایی از هورمون می‌باشند و عوارض زیادی در صورت تکر�

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست نازنینم. بله چرا که نه، امکان باردار شدن برای شما وجود دارد فقط با توجه به سوابقی که دارید می‌بایست حتماً تحت نظر پزشک معالجتان اقدام به بارداری نموده و داروهای لازم را از ابتدای بارداری استفاده کنید. البته با توجه به اینکه یکی از لوله‌های رحمی‌ �

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. رحم در اغلب زنان به سمت جلو و بالا خمیده است اما هنگامی که رحم به سمت عقب لگن خاصره و ستون فقرات خمیده باشد به آن رحم رتروورسه می‌گویند. بسیاری از زنان که رحم رتروورس دارند نگران هستند مبادا این مسأله بر باروری آنها تأثیر منفی بگذارد. باید بگویی�

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. از آنجایی که سونوگرافیست شما احتمالاً علایمی دال بر تخمک گذاری ندیده است، بنابراین احتمال وقوع تخمک‌گذاری در گذشته ضعیف است. از بین فولیکول‌های موجود در تخمدان، فولیکول با سایز  19 میلی‌متر  برای وقوع تخمک‌گذاری مناسب است. توصیه می&zwnj

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست نازنینم. با توجه به مسئله‌ای که ذکر کردید، احتمال بارداری در شما پنجاه درصد کمتر از خانم‌های با دو تخمدان سالم بوده و به همین دلیل پروسه‌‌ی باردار شدن ممکن است کمی زمان‌بر باشد، پس با صبوری برای باردار شدن تحت نظر پزشک تلاش کنید. در مورد اقدامات

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست نازنینم. به‌صورت کلی هرچه فاصله‌ی نزدیکی با زمان تخمک گذاری بیشتر باشد احتمال دختردار شدن افزایش می‌یابد اما در عین حال این مسئله می‌تواند از احتمال کلی وقوع بارداری بکاهد. جهت زمان‌بندی نزدیکی برای دختردار شدن بعد از اتمام خونریزی پریود ن�

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم، نگران نباشید. سایز فولیکول‌هایتان برای باروری مناسب بوده‌اند. اندازه‌ی مناسب فولیکول برای تخمک‌گذاری بین هجده تا بیست و چهار و نهایت بیست و پنج می‌باشد. آمپولی که تزریق کرده‌اید آمپول اچ سی جی (HCG) بوده که برای کمک به آزادسازی تخمک از ت

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


دوست عزیزم سلام. فولیک اسید از ویتامین های گروه ب بوده و با آهن که ماده ای معدنی است کاملا" متفاوت است. با توجه به اثبات کم خونی ناشی از فقر آهن بله لازم است که حتمأ مکمل های آهن را مصرف نمایید.

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست خوبم. خیر، نگران نباشید مشکلی وجود ندارد. اما برای بازگشت هورمون های تخمدان به حالت اولیه، توصیه می کنیم تا یک ماه پس از قطع مصرف قرص ها، از بارداری اجتناب نمایید.

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. به طور معمول 12 تا 36 ساعت پس از تزریق آمپول اچ سی جی (HCG) تخمک گذاری ممکن است رخ دهد. با اینکه تزریق این آمپول می تواند کمک به آزادسازی تخمک کند اما ممکن است علاوه بر تزریق این آمپول نیز تخمک گذاری صورت نگیرد. از طرفی استفاده از کیت های تخمک گذاری احتی�

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:

سلام دوست عزیزم. اگر از نظر باروری سالم باشید با توجه به اینکه دو فولیکول بالغ داشته اید، بله احتمال بارداری دوقلو در شما افزایش می یابد.

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست نازنینم. آمپول های تجویز شده برای شما آمپول اچ سی جی (HCG) بوده که به آزادسازی فولیکول های بالغ کمک می کند. معمولأ 12 تا 36 ساعت پس از تزریق اچ سی جی تخمک گذاری صورت می گیرد که در صورت نزدیکی در این زمان احتمال بارداری وجود خواهد داشت. اگر شما و همسرتان از نظ

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست نازنینم. از آنجایی که در سیکل های قاعدگی منظم تخمک گذاری در چهاردهمین روز، قبل از سیکل بعدی رخ می دهد؛ برای محاسبه ی آن می بایست از تعداد روزهای سیکلتان عدد چهارده را کم کنید. عدد بدست آمده روز تخمک گذاری شماست. سپس از اولین روز قاعدگی شروع به شمارش نموده تا

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم، از آنجایی که علائم اولیه ی بارداری و قبل از قاعدگی بسیار بهم شبیه است بنابراین نمی توان بر اساس علائم جسمانی، بارداری را تأیید یا رد نمود، ضمن اینکه سرگیجه و حالت تهوع می توانند ناشی

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست خوبم. تنها در صورت وجود کم خونی ناشی از فقر آهن که با انجام آزمایش خون مشخص می گردد، می بایست قرص آهن مصرف نمایید، در غیر اینصورت نیازی به مصرف آن پیش از بارداری نیست. البته به یاد داشته باشید که از سه ماه قبل از بارداری تا زمان مسجل شدن بارداری و پس از �

...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست خوبم. لازم است پیش از اقدام سونوگرافی از سینه ها صورت گرفته تا ابعاد و روند رشد فیبروآدنوم ها سنجیده شود. در صورتی که طبق نظر پزشک وضعیت فیبروآدنوم ها تحت کنترل باشد، می توانید برای باردار شدن اقدام نمایید. در واقع فیبروآدنوم سینه ها منافاتی با باردار ش�

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

 

سلام دوست عزیزم. استفاده از کیت­ های تخمک ­گذاری احتیاج به مهارت و تجربه �

...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

 

سلام دوست عزیزم. خیر. هیچ اشکالی ندارد. می توانید سیکل بعدی اقدام به بارداری نمایید. اما در تغذیه ی خود دقت کنید تا در طی این مدت دچار کمبود ویتامین ها یا کم خونی نشوید.

...
هر آنچه که باید بدانید