مرکز مام

مجهزترین مرکز باروری و درمان ناباروری خاورمیانه

مرکز مام

سوالات پرتکرار بارداری

سلام. ببخشید خوردن اسفناج در سه ماه اول بارداری خوبه؟ یا ضرر داره؟

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:
 سلام دوست خوبم. اسفناج حاوی ویتامین ث، ویتامین ای، ویتامین آ، ویتامین کا، اسیدفولیک، فیبر، کلسیم، منگنز و آهن است و باعث کاهش احتمال و خطر بالا رفتن فشار خون و بیماری اکلامپسی (یک نوع تشنج مربوط به زنان باردار) می گردد. همچنین اسیدفولیک فراوان موجود در اسفناج به پیشگیری از نقائص لوله عصب جنین کمک می کند. مصرف آن در حاملگی بصورت تازه نه تنها ضرری نداشته، بلکه در حد اعتدال (بخاطر ویتامین آ زیاده روی نشود) توصیه می گردد.