×

پاسخ مشاور سایت المیرا بابکان راد کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیز، برای بارداری، زوجین باید ارتباط جنسی موثر داشته باشند و بهتر است رابطه جنسی در هنگام دوره تخمک گذاری باشد، بنابراین هرچه رابطه جنسی کمتر باشد، شانس بارداری هم...

پاسخ مشاور سایت، سارا حبیبی کارشناس مامایی:

سلام دوست نازنینم؛ خیر. ادرار کردن پس از نزدیکی تاثیری بر شانس بارداری ندارد و باعث کاهش احتمال بارداری نمی شود. زیرا اسپرم ها پس از انزال به سرعت خود را به رحم می رسانند.

پاسخ مشاور سایت، سارا حبیبی کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیز؛ هیچ مدرکی مبنی بر تاثیر مثبت بالا نگه داشتن پاها بعد از نزدیکی و یا استفاده از حالت خاصی حین برقراری رابطه جنسی بر افزایش شانس بارداری وجود ندارد.

پاسخ مشاور سایت، سارا حبیبی کارشناس مامایی:

سلام عزیزم؛ براساس آخرین تحقیقات در میانگین سنی بین 18 تا 29 سال، تعداد رابطه جنسی 112 بار در سال، معادل یک تا دو بار در هفته طبیعی می‌باشد.

پاسخ مشاور سایت، سارا حبیبی کارشناس مامایی

سلام دوست خوبم؛ طبق آخرین تحقیقات نمونه های مایع منی که بین 5 تا 7 بامداد جمع آوری شده بودند، از نظر آماری حاوی تعداد بیشتری اسپرم بوده‌اند اما تحرک اسپرم تحت تاثیر زمان نبوده است.

پاسخ مشاور سایت، سارا حبیبی کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیزم، با توجه به اینکه اسپرم ها پس از انزال در واژن به سرعت مسیر خود را به سمت رحم و لوله های فالوپ طی می کنند و در عرض چند دقیقه به تخمک می رسند بنابراین استراحت بعد...

پاسخ مشاور سایت، سارا حبیبی کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیز، در حوالی تخمک گذاری پس از تخلیه‌ی منی به داخل بدن زن در طی مقاربت ممکن است به سرعتی در حد سه دقیقه لقاح صورت بگیرد. اما باید این را دانست که چون اسپرم‌ها حدود پنج الی هفت...

پاسخ مشاور سایت المیرا بابکان کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیز، اسپرم کش ها به تنهایی روش مناسبی برای جلوگیری از بارداری نیستند و اگر با روش های دیگر پیشگیری از قبیل کاندوم مورد استفاده قرار گیرند روش مناسبی برای جلوگیری از بارداری...

پاسخ مشاور سایت المیرا بابکان کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیز، از اتفاق پیش آمده برای شما متاسفم. به طور کلی نمی توان از مرده زایی پیشگیری نمود، اما اگر با انجام شرح حال، معاینات، آزمایشات پیش از بارداری، مشاوره...

پاسخ مشاور سایت، افسانه گنجی کارشناس مامایی:

سلام دوست خوبم، تعیین زمان تخمک گذاری به عواملی همچون منظم بودن قاعدگی و طول سیکل بستگی دارد. به طور معمول طول سیکل زنان می تواند 21 تا 35 روز باشد و تخمک گذاری عموما 14 روز...

پاسخ مشاور سایت سارا حبیبی کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیزم، باید قبل از اقدام به بارداری حتما به متخصص خود مراجعه نمایید زیرا برخی از داروها که برای کنترل ام...

پاسخ مشاور سایت سارا حبیبی کارشناس مامایی:

سلام دوست خوبم، معمولا پس از لقاح حداقل ۸ بیشتر ...

پاسخ مشاور سایت سارا حبیبی کارشناس مامایی:

سلام دوست خوبم،...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

سلام دوست خوبم، اگر پزشک تان توصیه به استراحت مطلق نکرده باشد، می توانید به مهمانی کوتاه و یک بار در...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیزم، اگر پزشک تان مجوز مسافرت را به شما بدهد، انتقال جنین مانعی برای مسافرت نیست. اما بهتر است از ایمن ترین و سریع ترین...

پاسخ مشاور سایت سارا حبیبی کارشناس مامایی:

سلام دوست عزیزم؛ همه ی...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی
سلام دوست عزیزم، بطور کلی خط تست کیت تخمک گذاری بجز در حوالی زمان تخمک گذاری ابتدا کمرنگ است و طی چند روز به مرور پررنگ میشود و بعد مجدد کمرنگ می شود، اگر یکبار استفاده کردید و خط پررنگ را نشان داد که یعنی تخمک گذاری نزدیک است و اگر خط کمرنگ بود باید مجدد استفاده کنید تا خط پررنگ شود، به طور معمول ...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست خوبم تزریق آمپول روگام در ماه هفتم بارداری توصیه می‌گردد و احتیاجی به تزریق آن قبل از بارداری نیست.

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


دوست عزیزم سلام. در صورت منظم بودن دوره‌های عادت ماهیانه، 14 روز پیش از اولین روز شروع خونریزی عادت ماهیانه روز احتمالی تخمک‌گذاری است. البته باید دقت داشته باشید از آنجایی که طول سیکل‌ها متأثر از عوامل مختلفی است، در نتیجه ممکن است طول سیکل و زمان احتمالی تخمک‌گذاری با اختلاف چند روز دستخوش تغییر شود.

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. از آنجایی که دستکاری‌های رحمی و لوله‌های رحمی به‌خصوص بارداری خارج از رحمی احتمال چسبندگی و آسیب به لوله‌های رحمی را بالا می‌برد بهتر است قبل از اقدام به بارداری بعدی برای ارزیابی رحم و لوله‌های رحمی عکس رنگی انجام دهید.

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. بی بی چک ارزش تشخیصی پایینی داشته و منفی کاذب (اشتباه) در آن بسیار بالاست. ضمن اینکه بهترین زمان استفاده از آن یک هفته تا ده روز بعد از تأخیر در قاعدگی است. بنابراین توصیه می‌کنیم برای تعیین شرایط خود آزمایش خون انجام دهید که دقت و ارزش تشخیصی بالاتری دارد.

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست خوبم. آزمایش خون بسیار دقیق بوده و احتمال خطای آن اندک است. باتوجه به اینکه آزمایش در زمان مناسبی انجام شده است، پس شما باردار نیستید، توصیه می‌کنیم برای بررسی علت تأخیر در قاعدگی به پزشک مراجعه نمایید.

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست مهربانم. بی بی چک با وجود ارزش تشخیصی پایین ممکن است در برخی خانم‌ها حتی یک تا دو روز قبل از موعد قاعدگی بتواند وجود بارداری را تشخیص دهد، اما در حالت معمول به این علت که یافت شدن هورمون بارداری در ادرار فرآیندی زمان‌بر است و بی بی چک دقت و حساسیت نسبتاً کمی دارد، بهترین زمان برای استفاده از...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. اگر سقط‌تان قبل از هفته‌ی دوازدهم بارداری بوده بهتر است حداقل سه ماه برای اقدام به بارداری بعدی صبر کنید. از آن‌جایی که یک‌بار سابقه‌ی سقط داشته‌اید، نیاز به پیگیری و اقدامات خاصی قبل از بارداری ندارید. در صورت تمایل به بارداری از سه ماه قبل اسیدفولیک مصرف نمایید و آزمایشات و سونوگرافی‌های معمول قبل از بارداری را تحت نظر...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست خوبم. نگران نباشید، اگر پزشکتان مشکوک به رحم تک شاخ بوده است توصیه می‌کنیم عکس رنگی از رحمتان (هیستروسالپنگوگرافی) انجام دهید. رحم تک شاخ رحمی است که در آن فقط یک طرف از رحم تشکیل شده و ممکن است یک یا هر دو لوله‌ی رحمی وجود داشته باشد. زنان با رحم تک شاخ، پریودهای طبیعی دارند و می‌توانند باردار شوند اما بیش...

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


 سلام دوست عزیزم. پولیپ به رشد بیش از حد بافت در پوشش داخلی رحم (اندومتر) اطلاق می‌شود. پولیپ‌ها شبیه به زائده‌هایی پایه‌دار با‌ بافتی طبیعی هستند که صرفاً شکلی غیرطبیعی دارند و خوش‌خیم هستند.
اکثر پولیپ‌ها بسیار کوچک بوده (با قطری فقط در حد چند میلی‌متر) و به نظر نمی‌رسد تداخلی با توانایی باروری ایجاد نمایند. با این حال، پولیپ‌های بزرگ و...

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست عزیزم. در صورتی‌که سابقه‌ی ناباروری دارید یا پولیپ شما همراه با علائم می‌باشد و یا بزرگ و متعدد است توصیه می‌کنیم تحت نظر و صلاحدید پزشک پولیپتان برداشته شود. در غیر‌این‌صورت بهتر است اول برای بارداری تلاش کنید، اگر بعد از مدتی بارداری رخ نداد و مشکل دیگری یافت نشد، برای برداشتن پولیپ اقدام شود.

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم، حدوداً ده روز از زمان لقاح طول می‌کشد تا سطح هورمون بارداری به حدی برسد که از طریق آزمایش قابل تشخیص باشد، بنابراین در زمان لانه‌گزینی آزمایش بتا می‌تواند مثبت شود اما از آنجاکه کیت‌های سنجش هورمون بارداری حساسیت‌های مختلفی داشته و در مواردی با خطا همراه هستند، این احتمال وجود داشته که در زمان لانه‌گزیی نتیجه‌ی آزمایش منفی شود....

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی:


سلام دوست نازنینم. قبل از بارداری باید آزمایش چکاپ برای بررسی سلامت شما صورت گیرد. اگر بر طبق آزمایشات مشخص شد که کم‌خونی ندارید، مصرف اسید فولیک به مدت سه ماه پیش از بارداری کافی بوده و نیاز به مصرف مکمل دیگری نیست.

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:


سلام دوست عزیزم. بعد از هر بار رابطه‌ی مشکوک می‌بایست قرص اورژانسی مصرف نمود و نمی‌توان به قرص‌های قبلی که مصرف شده‌اند اتکا نمود. البته لازم است بدانید که قرص‌های پیشگیری اورژانسی دارای مقادیر بالایی از هورمون می‌باشند و عوارض زیادی در صورت تکرار مصرف دارند. در واقع شما مجازید در طول سیکل قاعدگی فقط یک نوبت از روش پیشگیری اورژانس استفاده کنید...

هر آنچه که باید بدانید