بانک بند ناف
بانک بند ناف
ذخیره خون بند ناف جنین، یکی از تکنیک های نوین علم پزشکی است که به عنوان ضمانتی برای داشتن فرزندان سالم در نظر گرفته می شود. خون بند ناف جنین که معمولا پس از تولد نوزاد در بند ناف و جفت باقیمانده و دور ریخته میشود، حاوی تعداد زیادی از سلول های بنیادی است. سلول های بنیادی موجود در خون بند ناف همانند سلول های بنیادی خونساز مغز استخوان، قادر به ساخت انواع سلول های دیگر به ویژه سلول های خونساز هستند. در نتیجه با ذخیره این سلول ها در بانک خون بند ناف، می توان از آن ها در درمان بیماری هایی با منشا خونی استفاده کرد.
مراحل ذخیره خون بند ناف در بانک بند ناف:
خانواده هایی که در آستانه تولد فرزندشان هستند، پس از انجام غربالگری های اولیه و عقد قرارداد، نمونه خون بند ناف نوزادشان را که در زمان تولد توسط متخصصین زنان و یا ماما های آموزش دیده جمع آوری شده است، در اختیار مراکز نگهداری خون بند ناف (بانک بند ناف) قرار می دهند. سپس نمونه جمع آوری شده و سلول های بنیادی آن، پس از انجام تست های کنترل کیفی، شمارش و جداسازی مطابق با جدیدترین متد و استانداردهای جهانی، درون تانک های محتوی نیتروژن مایع بانک خون بند ناف، ذخیره سازی و نگهداری می شود.
برای آشنایی بیشتر با مراحل ذخیره خون بند ناف جنین، می توانید به مطلب منتشر شده در مجله اینترنتی سایت مام مراجعه کنید.
بانک خون بند ناف در چه مواردی کاربرد دارد؟
سلول های بنیادی موجود در خون بند ناف برای درمان بیماری های بدخیم به خصوص بیماری هایی با منشا خونی (مانند انواع سرطان های خون، تالاسمی، آنمی های مادرزادی و نقص سیستم ایمنی)، بیماری های عصبی، ضایعات نخاعی، دیستروفی های عضلانی، فلج مغزی، اتیسم، دیابت نوع یک و سایر بیماری ها برای خود بیمار، خواهر، برادر و یا سایر افرادی که با فرد سازگاری ژنتیکی (تطابق HLA) داشته باشند، قابل استفاده می باشد.
هزینه نگهداری خون بند ناف:
هزینه نگهداری خون بند ناف در مراکز مختلف و به توجه به کیفیت ارائه خدمات در آن مرکز، متفاوت است. بانک بند ناف در مرکز مام با هدف ارائه بهترین و کامل ترین خدمات به مراجعین محترم و با بهرهگیری از تجهیزات بهروز و تیمی متخصص، توانمند و آشنا به علم روز دایر شده است. شما عزیزان می توانید برای اطلاع از هزینه نگهداری خون بند ناف در مرکز مام، با شماره 42500-021 تماس حاصل فرمایید.