مرکز مام

نوبت‌دهی مرکز مام

نوبت‌دهی

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

مجله مام - به روزترین مقالات در حوزه باروری و درمان ناباروری

مشاهده فهرست مطالب بارداری

مصرف زیتون در بارداری

مصرف زیتون در بارداری

زیتون در بارداری + خواص خوردن زیتون در بارداری

خوردن زیتون در بارداری مانند بسیاری از مواد غذایی دیگر می‌تواند مفید و حتی ضروری باشد. زیتون ارزش غذایی بالایی دارد، و به همین دلیل مصرف زیتون در دوران بارداری نقش مهمی در رشد جنین خواهد داشت. زیتون را می توان به اشکال مختلفی مثل روغن زیتون، میوه زیتون و برگ زیتون، مصرف کرد.
 

ارزش غذایی زیتون

زیتون میوه‌ای فوق‌العاده است، چرا که حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد مغذی است. مواد تشکیل دهنده زیتون شامل موارد زیر است.

  • 75 تا 80 درصد آب
  • 10 تا 15 درصد چربی
  • 4 تا 6 درصد کربوهیدرات (که بیشتر آن فیبر است.)
  • مس، کلسیم، ویتامین E و آهن
  • آنتی اکسیدان هایی مانند اولئوروپئین و کورستین
  • سدیم
     

خواص زیتون در بارداری

مطالعات اخیر ثابت کرده است که رژیم غذایی سرشار از زیتون نقش مثبتی در تغذیه جنین و مادر دارد، در ادامه به بررسی فواید زیتون در دوران بارداری می‌پردازیم.

  • مصرف زیتون در دوران بارداری تمام ویتامین‌ها و مواد معدنی حیاتی را برای بدن مادر فراهم می‌کند و بدن او را سالم، متناسب و زیبا نشان می‌دهد.
  • زیتون سرشار از آنتی اکسیدان است که خطر ابتلا به بیماری های مضر مانند بیماری‌های قلبی، سرطان و غیره را کاهش می‌دهد و علاوه بر بهبود گردش خون، به محافظت از معده در برابر باکتری‌ها و ویروس‌های خطرناک نیز کمک می‌کند.
  • خوردن زیتون در بارداری باعث بهبود سطح قند خون می‌شود، زیتون منبع غنی از ویتامین E است. اسیدهای اولئیک و پلی فنول‌های موجود در زیتون به کاهش شانس ابتلا به دیابت نوع 2 کمک می‌کند.
  • زیتون از سرطان پیشگیری می‌کند، مطالعات نشان داده‌ که زیتون احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.
  • خوردن زیتون به بهبود سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند‌ زیتون به دلیل داشتن کلسیم، خطر شکستگی را کاهش می‌دهد و به افزایش کیفیت استخوان ها کمک می کند.
  • زیتون به کاهش ناراحتی های معده و حتی کاهش حالت تهوع کمک می کند، بنابراین، هرگز برای گنجاندن آن در رژیم غذایی بارداری خود تردید نداشته باشید.


 

 فواید مصرف زیتون برای جنین

خوردن زیتون هم برای مادر و هم برای جنین مفید است. زیتون سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند جنین را پس از تولد از ابتلا به آسم یا آلرژی محافظت کند. همچنین اسید اولئیک موجود در زیتون مسئول کاهش سطح کلسترول خون است و از جنین در برابر آسم و چندین آلرژی محافظت می کند. همچنین می تواند به تامین ویتامین ها و اسیدهای چرب برای جنین کمک کند.

چرا زنان باردار هوس زیتون می کنند؟

زیتون طعم مشخصی دارد که می تواند برای برخی از زنان باردار آرامش بخش باشد. اگر میل به مصرف انواع نمک دارید، ممکن است بدنتان در حال تجمع سدیم باشد. همچنین در صورتی که فشار خون شما در دوران بارداری بالا است، بهتر است مصرف زیتون را در زندگی خود بالا ببرید. 

شما می‌توانید برای خواندن مقالات بیشتر به مجله اینترنتی مام مراجعه کنید، همچنین برای رزرو نوبت و مشاوره حضوری با متخصصین ما، به مرکز مام مراجعه کنید.

نویسنده مقاله : سمیرا خیرداری یار

منابع: