مرکز مام

نوبت‌دهی مرکز مام

نوبت‌دهی

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

مجله مام - به روزترین مقالات در حوزه باروری و درمان ناباروری

مشاهده فهرست مطالب بارداری

مصرف لوبیا سبز در دوران بارداری

مدت زمان مطالعه : 3 دقیقه

مصرف لوبیا سبز در دوران بارداری

لوبیا سبز یکی از مواد مصرفی رایج خانواده‌ها در ایران است که با نام های مختلفی شناخته می شود. لوبیا سبز نوعی لوبیا معمولی است که می تواند زرد یا بنفش نیز باشد. لوبیا سبز گیاه بومی آمریکای شمالی، جنوبی و مرکزی است؛ اما امروزه در سراسر جهان و در تمام طول سال رشد می کند.

فواید مصرف لوبیا سبز

این گیاه درحالی که ممکن است کالری کمی داشته باشد، حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم است که فواید متعددی را به همراه دارد. حبوبات، سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین C، فلاونول‌ها، کورستین و کامفرول هستند. این آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کنند که به کاهش آسیب سلولی کمک خواهد کرد. همچنین ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها نیز کمک کند.

از دیگر فواید مصرف لوبیا سبز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- بهبود سلامت قلب: لوبیا سبز سرشار از فیبر است که به دلایل زیادی یک ماده مغذی مهم است. فیبر محلول، ممکن است با کاهش سطح کلسترول (LDL) به بهبود سلامت قلب شما کمک کند؛

- محافظت از سلامت روده : فیبر موجود در لوبیا سبز به حفظ سلامت دستگاه گوارش و عملکرد آن کمک می کند. با این حال، اگر فردی یک اختلال گوارشی مانند سندرم روده تحریک پذیر داشته باشد، مصرف انواع خاصی از فیبر می تواند بیشتر از اینکه مفید باشد،  باعث ایجاد گاز، نفخ، و ناراحتی روده شود.

- یک سوم فنجان لوبیا سبز برای مصرف روزانه توصیه شده است. این ویتامین به کاهش خطر برخی از نقایص مادرزادی کمک می کند؛

- زنان باردار نیاز به مصرف فولات بیشتری نسبت به سایر افراد دارند. از آن جایی که بیشتر بزرگسالان به 400 میکروگرم فولات در روز نیاز دارند، زنان باردار به 600 میکروگرم و مادرانی که در دوران شیردهی هستند به 500 میکروگرم نیاز دارند. به همین دلیل مصرف لوبیا سبز به منظور تامین فولات بدن در این دوران توصیه می شود

نویسنده مقاله : سمیرا خیرداری یار

منابع: