مرکز مام

نوبت‌دهی مرکز مام

نوبت‌دهی

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

مجله مام - به روزترین مقالات در حوزه باروری و درمان ناباروری

مشاهده فهرست مطالب بارداری

مصرف کشمش در بارداری

مدت زمان مطالعه : 2 دقیقه

مصرف کشمش در بارداری

خواص کشمش در بارداری

هوس مدام شیرینی‌جات مشکل شایعی در دوران بارداری است که می‌تواند برای شما و جنین در حال رشدتان مضر باشد. به همین دلیل بهتر است شیرینی‌جات را با خوراکی‌های غنی از قندهای طبیعی و سالم جایگزین کنید. کشمش همان چیزی است که شما به آن نیاز دارید. کشمش به شما کمک می‌کند تا کودکتان را در معرض مواد شیمیایی مضر قرار ندهید، در عین حال تغذیه مناسبی داشته باشید و هوستان را نیز برطرف کنید.
از فواید متعدد مصرف کشمش در دوران بارداری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- درمان یبوست 
یبوست یک مشکل رایج در بارداری است. میوه‎های خشک با جذب آب، حرکات روده را تسهیل می‎کنند؛ علاوه بر این کشمش دارای محتوای فیبر بالایی نیز هست که می‌تواند در درمان یبوست بسیار موثر باشد. کشمش پتاسیم و منیزیم بالایی دارد که هضم غذا را آسان کرده و اسیدیته معده را کاهش می‌دهد.
۲- کمک به تولید سلول‌های خونی 
زنان در دوران بارداری مستعد ابتلا به کم خونی هستند. کشمش دارای آهن، ویتامین‌‌های گروه B و سایر مواد معدنی است که سطح هموگلوبین بدن شما را بالا می‎برد و در این دوران به جلوگیری از کم خونی، ضعف و سایر مسائل کمک می‌کند. 
۳- افزایش سطح انرژی در بدن
از آنجایی که بدن در زمان بارداری دستخوش تغییرات متعددی می‌شود، برای رفع نیازهای خود و جنینتان به انرژی بیشتری نیاز دارید. کشمش، شکل خشک شده انگور، دارای محتوای گلوکز و فروکتوز بالاتری نسبت به میوه تازه است که در به دست آوردن این انرژی اضافی به بدن شما کمک می‌کند. علاوه بر این، کشمش به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می‌کند.
۴- حفظ سلامت دهان و دندان
بسیاری از زنان باردار از مشکلات دهان و دندان مانند خونریزی لثه یا پوسیدگی دندان رنج می‌برند. کشمش دارای اسید اولئانولیک است که از دندان‌ها در برابر پوسیدگی محافظت می‎کند. 
۵- افزایش استحکام استخوان‌ها 
جنین برای تمام نیازهای خودش از جمله رشد اندام‌ها کاملاً به مادر وابسته است. کشمش مقدار زیادی کلسیم دارد و مصرف آن در بارداری به قوی‌تر شدن استخوان‌های مادر و جنین کمک می‌کند.

موارد منع مصرف کشمش

برخی از زنان باردار مستعد ابتلا به دیابت بارداری هستند. از آنجایی که کشمش دارای مقادیر بالایی گلوکز است، زنان مبتلا به دیابت بارداری باید کشمش را در حد متعادل مصرف کنند. 
 

نویسنده مقاله : هاجر خاچی شکری

منابع: