مجله مام - به روزترین مقالات در حوزه باروری و درمان ناباروری
مشاهده فهرست مطالب بارداری

مصرف هل در بارداری
هل برای قرن ها یک داروی سنتی و غذای اصلی در سراسر جهان بوده است. این ادویه علاوه بر طعم گرم کننده، فواید بی نظیری در بارداری نیز دارد.
وقتی هل در مقادیر معمول موجود در غذاها خورده شود، به عنوان یک ادویه بی خطر برای استفاده در دوران بارداری در نظر گرفته می شود. اسانس هل نیز محبوب است، زیرا رایحه درمانی با این روغن می تواند به کاهش احساس تهوع در بارداری کمک کند.
آیا هل در دوران بارداری بی خطر است؟
قوانین متفاوتی برای مصرف مواد غذایی در دوران بارداری نسبت به بزرگسالان سالم معمولی اعمال می شود: زنان باردار باید هنگام استفاده از برخی ادویه ها مراقب باشند تا رشد سالم جنین را به خطر نیندازند.
هل در کنار دارچین، مریم گلی، نعناع فلفلی و میخک یکی از ادویه هایی است که به دلیل داشتن مواد ضروری در رده محرک زایمان قرار می گیرد.
با این وجود، هل در دوران بارداری به مقدار معمولی برای طعم دادن به غذا یا تهیه یک فنجان چای امکان پذیر است. زیرا غلظت مواد موثره موجود در اسانس ها به قدری کم است که باید کیلو یا سطل از آنها را بخورید و بنوشید تا تاثیرات آن مشهود باشد. بنابراین همیشه به دوز آن توجه کنید.
استثنا حداکثر سه ماهه اول بارداری و مواردی است که تمایل به زایمان زودرس وجود دارد. در این موارد - اگر بارداری از قبل مشخص شده باشد - بهتر است از هل اجتناب شود.
روغن هل ارزیابی متفاوتی دارد: این برای بلعیدن یا استفاده خارجی در دوران بارداری تابو است. روغن هل حاوی مقادیر بسیار بالایی از مواد ضروری است. خطر تحریک زایمان زودرس و یا سقط جنین بسیار زیاد خواهد بود.
مصرف چای هل در دوران بارداری
دمنوش های گیاهی حاوی هل به طور طبیعی بدون کافئین هستند. اگر مادری دارای حالت تهوع صبحگاهی است، چای هل می تواند این حالت تهوع را بهبود ببخشد.
آیا مصرف هل در هر سه ماهه بارداری بی خطر است؟
از آنجایی که FDA هل را در صورت مصرف یا استفاده در مقادیر معمولی غذا ایمن می داند، این توصیه باید در تمام دوران بارداری رعایت شود
مزایای مصرف هل در دوران بارداری
هل می تواند در دوران بارداری بسیار مفید باشد، زیرا هم استنشاق روغن و هم خوردن ادویه ممکن است حالت تهوع صبحگاهی را کاهش دهد. به خاطر داشته باشید، ایمنترین راه برای گنجاندن هل در برنامهی روزانهتان این است که مقدار غذا را رعایت کنید، زیرا مقادیر زیاد مکمل ممکن است خطرناک باشد.
آزمایشات انجام شده در زنان باردار نشان داده است که زنان بارداری که هل را قبل از غذا مصرف می کردند، به طور قابل توجهی تهوع کمتری را نسبت به بقیه زنان باردار گزارش کردند.
هل همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که می تواند در دوران بارداری مفید باشد زیرا در این دوران سیستم ایمنی ضعیف می شود.
تنها نکته این است که از مصرف مقادیر زیاد و دارویی هل خودداری کنید. بهترین و بی خطرترین آن است که از نوشیدنی های دم کرده هل، به جای مصرف کپسول ها ویا مکمل های ان استفاده کنید.
نویسنده مقاله : هاجر خاچی شکری
منابع:
برچسب ها :
مصرف هل در بارداری