مرکز مام

نوبت‌دهی مرکز مام

نوبت‌دهی

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

مجله مام - به روزترین مقالات در حوزه باروری و درمان ناباروری

مشاهده فهرست مطالب بارداری

پیاز در بارداری

مدت زمان مطالعه : 3 دقیقه

پیاز در بارداری

پیاز در بارداری

پیاز تقریبا در همه‎ ی غذاهایی که مخصوصا ما ایرانی‎ها درست می‎کنیم، وجود دارد. با این حال، مصرف پیاز در دوران بارداری برای اکثر زنان باردار به خاطر رایحه قوی که دارد، ناخوشایند است. 
شما می‎توانید با خیال راحت پیاز را در دوران بارداری به غذاهای خود اضافه کنید. اما به یاد داشته باشید که این کار را در حد اعتدال انجام دهید؛ زیرا افراط در مصرف هر چیزی می‎تواند برای شما و کودکتان در این مرحله حساس، مضر باشد. مصرف مقادیر زیاد پیاز ممکن است عوارض جانبی مانند سوزش سر دل، اسهال یا واکنش های آلرژیک ایجاد کند. 

فواید خوردن پیاز در دوران بارداری

بدن شما را سم زدایی می‎کند
اسیدهای آمینه موجود در پیاز به سم زدایی بدن و از بین بردن اثر رادیکال‎ های آزاد کمک می‎کند. 

تقویت ایمنی

پیاز سرشار از ویتامین C است. خواص آنتی اکسیدانی این ماده مغذی حیاتی می‎تواند به تقویت ایمنی مادر باردار و محافظت از رشد کودک کمک کند.

درمان یبوست 

پیاز منبع غنی فیبر است و می تواند به تنظیم حرکات روده شما کمک کند. اگر در دوران بارداری از یبوست رنج می برید، خوردن پیاز خام در دوران بارداری به طور موثری یبوست شما را کاهش می‎دهد. 

تنظیم فشار خون 

پیاز خام منبع خوبی از مواد مغذی است که به تنظیم فشار خون کمک می‎کند. افزودن پیاز به برنامه غذایی می تواند به جلوگیری از عوارض ناشی از فشار خون بالا در دوران بارداری مانند پره اکلامپسی، فشار خون بارداری و زایمان زودرس کمک کند.

مبارزه با دیابت بارداری

پیاز حاوی کروم است که به جلوگیری از مقاومت به انسولین و تنظیم سطح قند خون کمک می کند. پیاز یک ماده غذایی فوق العاده برای مبارزه با دیابت بارداری است.

کنترل افزایش وزن 

زنان باردار همیشه نگران اضافه وزن هستند. پیاز کالری و چربی کمی دارد. پیاز را به سالادها و ساندویچ های خود اضافه کنید تا گرسنگی خود را به روشی سالم مدیریت کنید!

پیشگیری از التهاب لثه 
 

تغییرات هورمونی در دوران بارداری لثه ‎ها و دندان‎های شما را در برابر تجمع پلاک، التهاب و خونریزی آسیب پذیرتر می‎کند. پیاز را بخورید زیرا خواص ضد باکتریایی آن به بهبود سلامت دهان در دوران بارداری کمک می کند.

نویسنده مقاله : هاجر خاچی شکری

منابع: