مرکز مام

نوبت‌دهی مرکز مام

نوبت‌دهی

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

پنهان کردن فهرست مطالب بارداری

مجله مام - به روزترین مقالات در حوزه باروری و درمان ناباروری

مشاهده فهرست مطالب

ضرورت تزریق واکسن آنفولانزا در دوران بارداری

ضرورت تزریق واکسن آنفولانزا در دوران بارداری

ضرورت تزریق واکسن آنفولانزا در دوران بارداری

در دوران بارداری سیستم ایمنی بدن خانم باردار ضعیف تر می شود بنابراین، احتمال ابتلاء به انواع بیماری ها در مادر باردار افزایش می یابد. مراکز کنترل بیماری ها در ایالات متحده توصیه می کند که خانم های باردار واکسن آنفولانزا را تزریق کنند. چراکه تزریق این واکسن در دوران بارداری برای مادر باردار نه تنها خطری به دنبال ندارد بلکه ابتلا مادر به آنفولانزا خطر بروز عوارض جدی در این دوران را افزایش می دهد. همچنین، تزریق واکسن آنفولانزا برای نوزاد هم مفید است. به این دلیل که، آنتی بادی های تولید شده می تواند وارد بدن نوزاد شده و نوزاد را، چند ماه بعد از تولد، از ابتلاء به آنفلوآنزا محافظت کند. بنابراین، به دلیل اینکه نوزادان زیر 6 ماه نسبت به این بیماری آسیب پذیر هستند، تزریق واکسن ضروری است.

به طور کلی، یکی از راه های جلوگیری از ابتلاء به این بیماری شستن مداوم دست ها و دوری از افراد مبتلا به این بیماری است. هرچند، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری واکسیناسیون را بهترین راه برای جلوگیری از ابتلا در برابر بیماری آنفولانزا می داند.

واکسن آنفولانزا، واکسن غیرفعالی است که شامل قطعاتی از ویروس آنفلوانزا کشته شده است. از آنجا که ویروس آنفولانزا کشته شده است، مادر و جنین را آلوده نمی کند و به علت اینکه منجر به تولید آنتی بادی علیه آن می شود موجب محافظت فرد می گردد. به همین دلیل تزریق واکسن آنفلوآنزا خطر ابتلا به آنفولانزا برای مادر یا جنین به دنبال ندارد.

Thimerosal به عنوان یک ماده نگهدارنده در برخی از واکسن ها استفاده می شود که حاوی مقادیر بسیار ناچیزی از جیوه است. واکسن تزریقی برای کودکان و واکسن تزریقی آنفولانزا فاقد thimerosal است. از سال1999 ، تولید کنندگان دارو تولید واکسن حاوی thimerosal  برای کودکان را متوقف کرده اند. هرچند، برخی از واکسن های آنفولانزا حاوی thimerosal هستند.

نویسنده مقاله : سمیه محمودی

منابع:

برچسب ها :