مصرف مواد غذایی در بارداری میتواند چالش برانگیز باشد، مخصوصا برای برخی مادران که حساسیت بیشتری دارند. از آنجایی که هرمواد غذایی که در دوران بارداری مصرف میکنیم تاثیر مستقیم بر جنین دارد، لازم است قبل از مصرف برخی موادغذایی اطمینان حاصل کنیم. میوهها جزو موادغذایی غنی و خوشمزهای هستند که ممکن است برای مادران باردار این مسئله تبدیل به سوال شود، که مصرف برخی میوهها در بارداری چه فوایدی دارند. در این مقاله به بررسی مصرف آلبالو رد دوران بارداری میپرداریم.
آلبالو میوهای کاملا ایمن در دوران بارداری و شیردهی است اما نباید در مصرف این میوه خوشمزه زیادهروی کنید. مصرف مقادیر زیاد این میوه میتواند سبب دلدرد، نفخ و اسهال شود. همچنین مادران شیرده باید توجه داشته باشند که این نفخ میتواند وارد شیر آنها شود و کودک را نیز دچار دلدرد کند. بنابراین مادران شیرده نباید در مصرف این میوه زیادهروی کنند.
9 خاصیت آلبالو در دوران بارداری
آلبالو سرشار از آنتیاکسیدان است. یکی از مهمترین آنتیاکسیدانهای آلبالو، آنتوسیانین است که در تنظیم فشار خون و بهبود گردش خون در بارداری نقش بهسزایی دارد.
آنتوسیانین موجود در آلبالو، از سلولهای عصبی جنین محافظت میکند و سلامت مغز جنین را تقویت میکند.
آلبالو با افزایش سطح انسولین، به تنظیم قند خون کمک میکند. این خاصیت، آلبالو را به یک گزینه ایدهآل برای کمک به درمان دیابت بارداری تبدیل کردهاست.
بسیاری از زنان باردار، از ورم در دوران بارداری شکایت میکنند. آلبالو و آنتیاکسیدانهای بالای آن میتواند به جلوگیری از این مشکل یا کاهش آن کمک کند.
آلبالو حاوی مقدار زیادی آب است که مصرف منظم آن باعث افزایش انرژی شده و خستگی را از بین میبرد.
آلبالو فیبر بالایی دارد که با افزایش حرکات روده سبب بهبود یبوست طی دوران بارداری میشود.
آلبالو حاوی مادهای به نام ملاتونین است که در روند خوابیدن تاثیر دارد. در نتیجه خوردن آلبالو قبل خواب میتواند کیفیت خواب مادر را بهتر کند و مانع بیخوابی شود.
آنتی اکسیدانهای موجود در آلبالو به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک میکنند.
آلبالو حاوی مواد فلوئیدی است. این مواد گردش خون را بهبود میبخشند و از لخته شدن خون جلوگیری میکنند. با بهبود گردش خون مادر، مواد غذایی بیشتری به جنین میرسد و به رشد بهتر آن کمک میکند.
شما میتوانید برای خواندن مقالات بیشتر به مجله اینترنتی مام مراجعه کنید، همچنین برای رزرو نوبت و مشاوره حضوری با متخصصین ما، به مرکز مام مراجعه کنید.
خوردن زیتون در بارداری هم در غذا و سالاد و هم به صورت روغن می تواند بسیار دلچسب و سرشار از فواید غذایی باشد. برای اطلاع از خواص زیتون در بارداری با ما همراه باشید.
خوردن هندوانه در بارداری هم برای جنین و هم برای مادر فواید بسیاری دارد به طور مثال می تواند در قدرت بینایی نوزاد تاثیر بسزایی بگذارد ولی نکته مهم در مصرف هندوانه در بارداری این است که
مصرف انار در بارداری فواید زیادی در جهت تامین آهن مورد نیاز بدن و نیز برخی از ویتامین ها به همراه دارد. برای آگاهی از فواید مصرف انار در بارداری، با ما همراه باشید.
خرمالو در بارداری برای مادر و جنین میتواند مفید باشد. این میوه سرشار از مواد مغذی است ولی در برخی از موارد باید در مصرف آن احتیاط کرد، که در ادامه به بررسی این موارد میپردازیم.
مصرف گیلاس در دوران بارداری که منبعی غنی از پتاسیم، کلسیم و آهن است، می تواند برای مادر و جنین مفید باشد. این میوه که حاوی ویتامین c است می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
انبه در بارداری تاثیر زیادی در برطرف کردن یبوست و مشکلات گوارشی دارد، انبه خاصیت ضدالتهابی دارد و در درمان عفونت واژن میتواند موثر باشد، اما مصرف بیش از اندازه
فواید مصرف سیب در دوران بارداری برای مادر و جنین زیاد است. به همین دلیل به تمامی مادران باردار توصیه می شود تا خوردن سیب در دوران بارداری را جدی بگیرند.
آووکادو در بارداری بسیار مفید است. آووکادو سرشار از چربی سالم است، به هضم غذا کمک میکند، همچنین سرشار از ویتامین C و ویتامین B6 است که می تواند علائم تهوع صبحگاهی را کاهش دهد.
خوردن زیتون در بارداری هم در غذا و سالاد و هم به صورت روغن می تواند بسیار دلچسب و سرشار از فواید غذایی باشد. برای اطلاع از خواص زیتون در بارداری با ما همراه باشید.
خوردن هندوانه در بارداری هم برای جنین و هم برای مادر فواید بسیاری دارد به طور مثال می تواند در قدرت بینایی نوزاد تاثیر بسزایی بگذارد ولی نکته مهم در مصرف هندوانه در بارداری این است که
مصرف انار در بارداری فواید زیادی در جهت تامین آهن مورد نیاز بدن و نیز برخی از ویتامین ها به همراه دارد. برای آگاهی از فواید مصرف انار در بارداری، با ما همراه باشید.
خرمالو در بارداری برای مادر و جنین میتواند مفید باشد. این میوه سرشار از مواد مغذی است ولی در برخی از موارد باید در مصرف آن احتیاط کرد، که در ادامه به بررسی این موارد میپردازیم.
مصرف گیلاس در دوران بارداری که منبعی غنی از پتاسیم، کلسیم و آهن است، می تواند برای مادر و جنین مفید باشد. این میوه که حاوی ویتامین c است می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
انبه در بارداری تاثیر زیادی در برطرف کردن یبوست و مشکلات گوارشی دارد، انبه خاصیت ضدالتهابی دارد و در درمان عفونت واژن میتواند موثر باشد، اما مصرف بیش از اندازه